EXCLUSIVE GIN

Kom langs, proef en laat je betoveren door de rijke smaken van Private Exclusive Gin. Het team staat klaar om je te verwelkomen en je een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

COCKTAIL FRIDAY

Vier de start van het weekend met onze Cocktail Friday bij DOWN & UP, waar je kunt genieten van heerlijke cocktails voor slechts €7. Proef de smaak van vrijdag en laat het weekend goed beginnen!

HIGH WINE

Bij DOWN & UP in Harlingen nodigen we je uit om samen met vrienden of familie te genieten van onze High Wine-ervaring, waar heerlijke gerechten en zorgvuldig geselecteerde wijnen samenkomen in ons sfeervolle restaurant, voor een onvergetelijke culinaire beleving.

Begin met champagne en bospaddenstoelen kroketjes.

Geniet van tonijntartaar met bijpassende witte wijn.

Laat je verwennen met rode wijn en rundersukade rouleau.

Sluit af met dessertwijn en cannoli siciliani.

HIGH BEER

Ontdek onze High Beer-beleving, waar smaakvolle bieren en bijpassende gerechten samenkomen voor een gezellig samenzijn met vrienden of familie. Reserveer nu en geniet van deze unieke ervaring!

Peroni Nasto Azzuro met bruschetta.

Texels Skuumkoppe en Vitello Tonnato.

Captain’s Daughter met pittige Gamba’s.

Dokwerker en een afsluitende panna cotta.

CADEAUBONNEN

Bij ons draait het om het schenken van bijzondere momenten. Met onze cadeaubonnen geef je de unieke ervaring van culinaire verwennerij. Voor verjaardagen, jubilea, speciale gelegenheden of gewoon om iemand te verrassen, zijn onze cadeaubonnen de perfecte keuze. Laat je dierbaren genieten van verrukkelijke gerechten, zorgvuldig geselecteerde wijnen en warme gastvrijheid. Maak herinneringen die blijvend zijn.