OVER ONS

– OUR STORY –

Als jongen van jaar of acht wist ik het al. Ik wil als ik groot ben kok worden. En niet zomaar één. Nee een kok met een eigen restaurant. Indertijd nog met als droom ergens in Italië. Waarschijnlijk omdat mijn Opa uit het mooie Puglia (de hak van Italië) komt.

Mijn ouders hebben mij altijd gesteund en zo kwam het moment dat ik na 2 brugjaren op het VMBO een keuze moest maken. Bijna was ik de opleiding Technisch Breed gaan volgen, mijn vader had zijn eigen onderhoudsbedrijf en daar hielp ik vaak. En in Zoetermeer waar ik toen inmiddels al paar jaar woonde was er geen echte Koksopleiding.

Maar ook stond ik vanaf klein jochie af aan, regelmatig bij mijn Nonna (Oma) in de keuken en maakte we heerlijke pasta en lasagneHet was mijn moeder die me dat extra duwtje gaf toen ik toch twijfelde of ik naar Den Haag zou gaan naar de François Vatel school. En zo stond ik als 14 jarige; leerling kok bij Julius in Zoetermeer, 4 avonden in de keuken en 1 dag ging ik naar school. Na het VMBO ging ik door tot ik uiteindelijk als zelfstandig kok het ROC Mondriaan verliet.

In de afgelopen jaren heb ik in veel keukens gestaan. Ben zelfs drie/kwart jaar naar Curaçao geweest en daar heb ik veel geleerd. Het leven is waardevol. Volg je hart en vooral vergeet niet waar je passie ligt.

VACATURES

afwashelden

Jij zorgt ervoor dat jouw team niet zonder schoon servies, pannen, glazen, bestek en borden komt te zitten! Ook is het jouw taak dat alles netjes wordt opgeruimd!

BEDIENING KANJERS

Je laat de gast zich thuis voelen en zorgt ervoor dat alles naar wens is. Je vindt het leuk om in een team te werken en houdt van een uitdaging!

ENERGIEKE KOKS

Heb je een passie voor koken en hou je van lekker eten? Dan zoeken wij jou! Wij zoeken een creatieve energieke kok en collega die weet wat kwaliteit is.